... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, January 14, 2014

Membaraaa...

Seksa betul tido siang tadi afta night shift. Its 40°c-45°c average today tomorrow lusa. Aku kerja night shift ok la kot kat spital ada aircond. RUmah ni takde aircond. So tadi tido with some ice pack.. still rasa seksa. Nak bukak tingkap angin pon panas macam udara yg keluar dari oven.
I would rather sleep at night dari kena sleep during the day afta night shift. At least malam udara luar lebih sejuk dari dlm rumah. Siang no escape. 


Ni jap gi nak siap2 gi kerja again. Hopefully xde la rubbish patients like last night...

3 comments:

Lady of Leisure said...

Salam dear!! Lamanya i tak berblog n keep in touch. Im on instagram je now.

Lady of Leisure said...

How are u?

A~ said...

I busy manjang now. Dgn presentations bagai, etc.
How are you? Lama seh u tak blog. Rindu nak baca ur writing. How is Aman now? Sure dah besar & makin comel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...