... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, October 31, 2009

=) Kegilaan baru

Kegilaan baru saya ialah Cari.com.my. Terasa I'm very connected to M'sia tanah tumpah darah, air mataku. Ni sumer pasal sejak berjaya mendaftarkan diri (setelah penat berusaha 3,4 kali tanpa hasil since last year). Heheheheh. Sampai hubby pon dah naik pening setiap hari, all the time saya dok belek forum tu. Tapi my dear 'ol blog ni alwiz in my heart. =)
YES!!

My favourite forums are:
- Definitely pompuan stuff
- Health stuff, especially short cases & others
- Of course gossip artis tempatan coz nak tau perkembangan kat M'sia. Takde la rasa terpinggir bila balik M'sia baca newspaper/ tgk news/ org borak2. Haha.
- Sometimes isu semasa, technology, religion, etc.

Bravo Cari!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Halloween in the U.S.A it is today, the 31st Oct. Here in Australia tak femes pon upacara ni, unless, like one of my colleagues sed ".. my religion is Witch Craft, so yes, Halloween is a big thing for me.. I wish I didnt hafta go to work, Halloween is very important in my religion" Hahahahah.. dia gurau je tu. Tapi saya teringat masa kecik-kecik kat UK dulu, its a famour celebration too. So kalau kat U.S/ U.K sure seronok tgk all the costumes & candies kan. Mesti comel kanak-kanak dress up as a mobile fon, pisang, barney, etc. Cute!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Me doing night shift still until tomorrow night. Then there'll be 4 more arvo shifts 'til I finish my Emergency rotation. I am sure not ready to part with ED yet. Tak puas lagi kat ED ni. And dah terasa sedih ya amat terpaksa leave.. especially knowing that next rotation is the legendary Psych!! duh! Huhuhu...

Ciao.. gotta get ready to work.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...