... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, October 12, 2009

Back to the Overseas =(


Hi there, its been a while since I last left my trail here. Tonight here I am again at the Changi airport, Singapore, waiting for my connection flight to Melbourne. Sedih la jugak, coz rasa tak cukup cuti kat KL, Malaysia. And terasa malas nak start kerja balik on Thursday.. duh! However, kinda glad that I will be meeting hubby again over there.

Kebosanan coz tak terasa nak makan coz kenyang gila lagi seharian siang tadi gi open house/ kenduri kahwin. Plus kinda URTI atm, lagi la kinda tak lalu nak makan. Nak nyopping pun takde rasa at this point. I hafta spend US$50 kejap lagi in da flight, to use the voucher given masa balik ke KL hari tu. Tak tau nak beli apa coz tadi tgk KrisShop cam kurang menarik je.
Tadi Alhamdulillah luggage lepas senang je, berat cuma 19.7kg, ches, kalau tau I could have added more! Hahahahah. Then the counter guy tu tersilap kasi boarding pas kat aku, masa tgh lepak kat Food Garden at KLIA dgn family terdengar la announcement panggil "Doctor.... pls return to counter ....". Berdebar2 jugak aku dibuatnye. Seb baik cuma pasal boarding pas je.

Anyways, til then. Aku better watch my time & keep going. Tak nak tertinggal flight ke apa. =( sedih plak ni. Entah bila la nak jumpa my family & tanah tumpah airku lagi ni. Haaiiii...

The Terminal 3, Changi Airport, food area..
mcm takde makanan halal je kat sini... sedih betol!

Kawasan arrival di Terminal 3, Changi Airport.
Sangat lengang... mebbie org gi makan or lepak or nyopping.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...