... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, April 10, 2010

Dem on calls!

Siot je aku kena panggil gi kerja hari ni, afta barely recovering from night shift. Dah la berjaga sejak kol 3++ pagi, thanks to the bunyi-bunyian yg macam tongkang tak sudah.. sheeshhh...
Bengang sungguh aku coz tak dpt gi jumpa TTM & budak-budak tu, plus tak dpt study malam nanti (memang aku dah plan nak study malam ni).
Grr.. grumpy ni.. tak cukup tido + lapar.. and I HATE ONCALLS!!
Hmm... abih la aku kat spital nanti ngantuk & lembap abis.. kalau sapa-sapa nak marah pasal aku ngantuk/ slow siap la nanti.. (unless kalau boss yg tegur kan.. kena la hangguk-hangguk je "yes, boss, yes boss", tak pon nyamar tegap lagi macho... hehehehehe)

On the brighter side.. bleh la aku gi ngutip cawan aku yg tertinggal kat spital masa night shift smlm. Bleh...

Ni la cawan kesayangan aku..
(hubby ada the other half.. Mr. Happy)
To do list:
- amik cawan & kerja (buat je la kerja sehabis baik.. huhuhuhu..)
- potong rumput
- laundry
- jump start kodok
- swap shifts
- study sket2
- clinic
- car assessment
- balik m'sia kalau ada rezeki.. insyaAllah

1 comment:

Lynnda Hosni said...

what a pity you are not here....Doncaster sounds good...jom...seriously we gals need to go out la!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...