... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, September 01, 2010

First day of SPRING!

YES! First day of Spring.. as per calendar..
First day of September 2010 =)
Walaupon sejuk beno for a spring's liking, I'm still hopeful that its going to get better soon.
Spring= warmth & beauty!
Even tho aku balik raya nanti, but biarlah cuaca di Melbourne ni suam + nice so that raya nanti warga Melbourne dapat melaluinye dgn riang gumbira. And of course warmth in hari2 terakhir Ramadhan so that semua jiwa ni tenang & bahagia je time sahur + buka + terawih. =)

To be continued...

3 comments:

Lady of Leisure said...

wow u balik beraya di kl? bestnya..coming spring ni u slalu ada tanam pokok ke apa2 ke? mesti menjadi elok kan tanam kat sana, baru ni i beli biji benih lavender nak tanam, ekeke... langsung tak naik..
nampak gayanya nak kene beli yang dah tumbuh.. my friend beli yang dah tumbuh, naik rimbun kat rumah dia.. i baru tau yg lavender sesuai tanam kat sini, tapi bukan semua jenis lavender rasanya... eh cakap pasal pokok pulak i..
:D

TopsyTurvyMum said...

Sahur apa tadi? ingatkan siapalah yg hantar sms buat luahan perasan di subuh hari ekekeke

aquahartz said...

i rajin la jugak tanam2 ni. tapi slalu awal2 je semangat, lama2 tu busy kerja akhirnye termeninggal pokok2 tu kalau tak pon bantut je semua.

hehehhe.. k.nana, biasa la. sedih kena bangun sejuk2 tu. rasa nak nangis. saja je hantar sms kasi sedap hati :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...