... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, September 05, 2009

Day 15th Ramadhan 1430H

Hari ini hari yg ke-15 kita semua berpuasa. Aku baru abis solat Subuh. Tgh get ready nak tido balik. Jap lagi kerja start kol 2pm abis kol 12am. Sama dgn esok & Monday. Then cuti beberapa hari, pas tu kerja malam for the weekends. Ok la tu, kalau night shifts kerja start kol 11pm, so ptg tu akan sempat kuar makan ke, masak utk buka ke. And boleh makan sambil kerja, until sahur.
Malam ni plak ada buka puasa kat rumah Ly. Aku tak dpt pergi coz of work, but hubby will represent me =( Dah la last week tak dpt join. Same with this week.
My youngest brother's UPSR starts Monday. I really hope that he's prepared enough to get excellent results. Hopefully he goes throught the exams very well. Amiin. InsyaAllah.

This is the full moon that I could see from my kitchen window.
Hmmm... apa-apa pun terasa aman je di bulan puasa yg indah ni. Alhamdulillah. Semoga all of us stay strong to face the rest of Ramadhan. InsyaAllah. Sejuks & nyaman. Sedap kalau berselubung dllm katil until tengah hari =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...