... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, September 08, 2009

Tag from Lybeau.. thanks =)

Thanks to Ly for the tag. Kalau ada lagi bleh la saya buat. hehehhee.. see u soon.

1. Anda rasa anda hot?
- Saya memang hot! hahahahahahhaah... sunshine girl la katakan. Dulu 'mentos' girl. Ahaks.

2. Upload gambar kesayangan anda


3. Kenapa anda suka gambar ini?
- Sebab saya sukakan laut & alam semulajadi. Love it! This one's taken during our recent 2nd honeymoon in PD. The ones kat Tioman Island, during our 1st honeymoon, byk sgt yg terlalu cun, so pilih yg ni je.

4. Bila kali terakhir anda makan pizza??
- Kelmarin, hubby tapau from Ly's buka puasa. Thanks Ly. Sedap. I makan buka puasa kat spital.

5. Lagu terakhir anda dengar??
- Into The Sun by Lifehouse

6. Apakah yang anda buat sambil selesaikan tag ini??
- Baca cerpen kat blog Penulisan tu. Best. Sambil2 lipat kain yg melambak2 tu.

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka di panggil??
- Your Highness! Hahhahahahaha takde la joking. Just call me by my name (utk org2 yg selain dp family)

8. Tag lagi 6 orang dengan senang hati..hehehehe
Takde ramai sgt nak tag coz blog ni not for many ppl to read.
1. TTM
2. Dr. D
3. Che Det.. boleh? ;)
4. Am
5. Adikku H3
6. Ahmad Fairuz

*** siapa no1 kepada anda??
My buddy's cousin's wife. A lucky lady that makes everyone feels lucky to have her in their lives. I tau dia tak buat lagi tag ni ;) heheheheheheh.

***bagaimana pula no3??
Yang sangat berhormat PM M'sia ke-4. He is amazing. Malaysia was once lucky to have him as our great leader. Semoga Allah swt memberkati kami semua. Amiin.

**pendapat anda pada angka 4?
;) The greates man in the world, after my dad. Tak tau la dia nak buat ke tak.

***kata sesuatu tentang orang no 2??
=D mak buyung yg dah tak brapa buyung kot. Mebbie dia masih penat. Takpe, bila2. Take care dude.

***kata sesuattu tentang orang no 6??
Am's buddy. Cant say much coz dont really kno him much, but I kno he's a good person by heart, kalau tak cam mana Am bleh kawan dgn dia kan? Ni pon tak tau la kalau dia nak buat ke tak. hahahah.. saja je tag.

*** kata sesuattu tentang orang no 5??
Adik aku yg bertuah sorang ni. Enuf sed. Tak tau la dia nak buat ke tak. Tak tau la dia even baca my blog or not. Hahahahahha.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...