... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

=)

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, June 08, 2011

Giler malas

Gila malas nak update nowadays. Bukan apa. Jari2 aku sejuk now utk menaip. Dah tu now busy study plus macam2 presentations & projects sempena dah jadi registrar now. Aku ada byk stuff to write, mostly isu2 basi (hahhahahha). Banyak jugak pics sempena last autumn & now winter. Tu lah, asal musim sejuk je sure aku ada seasonal kemurungan, and especially all-year-syndrome-malas membiak dgn gamaknye. Apa ntah kan. So far alhamdulillah tak berapa murung lagi.

Alang2 bday aku dah lepas berminggu-minggu dah meh aku luahkan apa aku nak utk bday aku. List exclusive utk diri sendiri, since sapa je la lagi nak kasi hadiah dah tua2 gini melainkan diri sendiri kan. Ni dia:
- Basikal best: nak senaman sambil menikmati ciptaan Allah swt kat luar sana tu.
- Elip machine: boleh senaman dlm rumah or kat luar rumah time malas. also good min impact exercise, kalau parents aku dtg boleh diorang senaman guna tu je.
- Spa & massage trip somewhere yg best.
- Last year's list still valid. Haha, esp those yg involve makanan. Hahaha.

Aku ada dapat bday gifts from some of my closest frens, terima kasih byk2. Hehehehe. Rasa cam nak gelak gediks. Hubby plak kasi iPad ngehngehngehngeh. Nanti2 aku letak gambar.

I'm working night shifts this week. My study grp with Dr. BB is like ntah apa2 je. Masing2 lain timetable, kinda difficult to meet up. Dah 3minggu kami slack gila. Tambah2 lagi now musim MasterChef Au musim ke-3. Aargghh.. cam mana nak amik exam ni.

2 comments:

Lady of Leisure said...

dear.. happy belated birthday..!!!!! wah bestnya dapat ipad kan hehehe.. lepas ni donlot blogpress ke apa tu boleh blog dari mana saja gitu heheh..
i doakan u sentiasa diberkati Allah, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik.. do take care and nanti update hadiah besday yang best itu ok.. take care dear. :)

keratosis.aniston said...

happy belated birthday.. lama tak singgah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...