... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, June 01, 2011

Happy Winter 2011

Selamat winter all. Alhamdulillah pembukaan winter tahun ni ada some sunshine even when I got back frm the hospital around 1am dah foggy gila. Masa drive tu rasa cam drive thru ghost town je coz semua senyap sunyi, & kalau ada kereta berselisih tetiba rasa cam berdebar2. hahaha.

This is my 10th winter here in Melbourne. First time in my life rasa cam nak embrace winter :P mebbie coz of the sunny morning & vibrant colours of falling leaves kot, despite the super cold nights & early mornings. Kan best kalau winter cam gini selalu. Takde la hidup aku ni merana je sepanjang 10 thn yg lalu.. hmmm.. or mebbie this is a sign of worsening global warming.. huhuhuhu...

Anyways, hafta get ready to work now.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...