... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, June 25, 2011

Lama gila tak update...

Whooaaa... lama gila tak update. Besar punye vitamin 'M' dalam diri, sampaikan nak study & buat housework pon malas.

Well, just got back frm night shift. Its a crisp sunny morning. Not too cold, just cool enough & just nice coz ada sunlight. Memang sedap kalau nak baring2 bawah matahari sambil berselimut & dengar music & minum hot chocolate. Aaaahhh bahagia sungguh kalau dapat buat gitu. Tambah2 lagi kalau ada laut depan mata or tasik ke or gunung-ganang ke. Indah nian...

Aku singgah Chadstone mall tadi on the way back, gi collect menda free frm Biotherm. Dapat voucher utk cuba their new energy series frm Myer One. So aku apa lagi, semangat gila print voucher kat spital tadi. Maklum la nak dpt menda free, aku mmg suka menda free nih. Hehhehhee.

Time to tido now. Aku dah brapa kali dah janji konon-konon nak citer my ups & downs life in the past few months. Tapi tu la besar punye vitamin M dalam diri.

Malam ni & malam esok kerja. Rabu depan prezentation, yg mana aku yet to complete the power point. Heh.
See ya sooooon.

1 comment:

Lady of Leisure said...

kekeke i pun ada masalah M nak mengupdate ni.. eh u pakaia biotherm? i pun... best kan biotherm.. bru tau adaa keluar yang baru.. before i pkai yang aqusource tu.. take care k laling

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...