... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, October 17, 2013

Di Petang Spring Yang Cerah

Dah berminggu-minggu asik hujan, angin ribut, angin, mendung, sejuk, cerah sekejap-sekejap. Hari ni panas around 25°c- 28°c tapi angin kuat. Best je jalan-jalan kat luar. Well, takde la aku jalan-jalan kat luar nun. Esok weather forecast kata sejuk 16°c-18°c.

Late afternoon went to get some groceries & then sambil-sambil tu singgah Sussan, Portmans & Sportsgirl. Sambar some pyjamas & tudungs. Semenjak dah tukar style pakai tudung to suit my ICU rotation, I need more tudung yg sesuai. Seb baik banyak sales coz now dah spring. Orang-orang sini pakai tudung tu lilit kat leher, aku guna untuk pakai tudung lah. Score murah gila!

Malam ni kena stay up sket coz esok malam kerja night shifts in ICU. Bengong la jugak ada ke patut compulsary kena datang teaching in the afternoon when I start at 8pm & abis kol 9am esoknye. Hampes je.



Anyways, ni gambar-gambar semak-samun yg aku amik kat luar rumah.

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...