... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, October 15, 2013

Salam Aidiladha 1434H

Salam Aidiladha 1434H to all. Maaf zahir & batin. Semoga semuanya diberkatiNYA. 

credit google

Hari tu raya mcm tak nak raya je coz of my exams. Adik aku H3 datang visit, and that was already good enuf. Spoke to family via phone/ skype. Called nenek. Aku masak sket2 for 3 org makan je kat rumah ni. Then malam gi melawat some friends kat satu rumah je then balik. Visited TTM sekejap. How sad. Takde tv raya takde lagu raya kat radio. Cuma kat computer harapkan youtube & my ipod je la. Jadila tu. Buat mengubat rindu.Tahun ni tak beraya kat rumah in laws even because of my exams & then kerja all weekends after that. 

This time dont really celebrate it either. Been working in the past 3 weekends, so macam letih gila bila dapat some off days during the weekdays. Talked to parents & family via skype. Dengar lagu raya via youtube & tgk movie omputih kat tv. Most rakan2 plak sedang study for their coming exams yg pelbagai level. Encik suami pon kerja. So ala kadar makan makanan semalam semalam punye je. Tengok jap lagi kalau aku rajin, I will masak sth kot. In the meantime mebbie nak gi tgk documentaries & do some laundry yg dah menimbun tu.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...