... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, January 21, 2012

Happy 28th Birthday, Adikku

Semalam birthday adik aku si H3 yg berada di Manchester & sedang menghadapi exams. La ni birthday adik aku lagi sorang, si H2 plak. Dah sangat-sangat dewasa dah tu, 28 tahun dah. Hehheheh.
Dekat je dengan usia lanjut aku nih. Hahaha.

Anyways,

Happy 28th Birthday,

Semoga panjang umur & murah rezeki alwiz, Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat, Allah swt always has lots of great things in store for us, InsyaAllah, just hafta grab the opportunities & bersyukur.
Hugs.


gambar-gambar ihsan Google

2 comments:

Lady of Leisure said...

Lalingggg.. Happy bday to adik2 u.. Same bday dgn i 21 jan kan.. I pun masuk 28 jugak hehe.. Ada dpt my email tak?
:-)

A~ said...

Aloha. Ur bday jugak!! Wah!! Sama. Ramai betul org yg sama date bday dgn my brother, ada yg lain2 umur jugak. :D
Happy birthday to u too darling. All the best in life :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...