... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, June 25, 2015

Minggu ke-2 Puasa

Hari ni masuk minggu ke-2 Ramadhan 1436H. Hari ke-8 kita berpuasa, well, at least here in Melbourne & in KL too. 

Alhamdulillah, everything is going well. Kami bangun sahur around 5ish am, with whatever leftovers from the night before. Today buka puasa is at 510pm. Aku dah 2 hari off days, so lepas Subuh tu unfortunately membuta sampai Zohor. Ahaks. So not productive. Semalam terlajak tido sampai sebelum Asar hence pening kepala. To avoid me being nonproductive so aku merayau ke Chadstone mall. And left just after buka puasa. 

So today kena masak sikit because not only lauk dah dihabiskan masa sahur pagi tadi, but also because I am working over the weekends. Tak tau lagi nak masak apa. Dah kuarkan beef, and I hafta finish the mushrooms & butternut pumpkin & the thickened cream secepat mungkin. So mebbie menu hari ini ialah beef stew, mushrooms & pumpkin soup, roast potatos, fennel & orange salad, and mebbie some sort of nasi or mee or pasta to add up the carbs. Yup, we love our carbs & protein! =) Tengoklah nanti macam mana jadinya. I will only start cooking after Isyak kot jap gi or kalau rajin after Maghrib. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Today, I am thankful for:

1. The not-so-cold winter day, that we got some sunlight even though it was only for a few hours. Alhamdulillah. 

2. I got enough rest at home, even though it hasnt been productive. Alhamdulillah.

3. We have food at home, even though I dont always have much idea what to cook. Alhamdulillah. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...