... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, February 03, 2011

Farewell cookie cake

Baru balik from fetching my cookie cake for the farewell kat ICU today. Takde la party apa, saja je order the cake for ICU sempena minggu last kami residents kat situ. And ngapa hari ni, coz hari ni chance semua resident berpeluang merasa this cake; 3 hari ni termasuk aku & sorang lagi start malam esok. Cake ni boleh simpan utk weekends docs.

I'm working today until Sunday kat ICU, day shifts. So takde la farewell mana pon utk aku kat ICU tu. 2 org last day hari ni, & 2 org termasuk aku last day Sunday.
Starting Monday kerja kat ED balik, same hospital.

Nanti malam karang aku update gambar cookie cake tu okaaay. Aku start kerja tgh hari nanti. Ni nak gi siap2.
Ciao.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...