... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, February 28, 2011

Last day of Summer

Gambar-gambar minggu ni...

Tiramisu YL buat. Malam tu aku takleh tido.. the coffee in it was tooooo strong for me..
Birthday cake YL. Tak sempat rasa coz aku dah lambat ke study grp dgn Dr. BB.
Sempat lagi snap gambar bunga raya kat luar flat Dr. HAK
Lavender kat luar bangunan flat tpt Dr. HAK. Nanti boleh cilok sket bila
teringin nak buat donut Masterchef w lavender sugar.
Roses renek kat depan rumah Dr. BB.
Alhamdulillah computer buruk aku ni dah hidup balik. Thanks to hubby. Cuma cant start the Yahoo Messenger. I will hafta figure out how to bila aku free next. Coz tu je la caranye nak tengok muka family aku. Diorang bukannye ada kat sini all the time for me to be with them kan, jauh sekali nak datang every month to visit me or the other way round.

2 comments:

Lady of Leisure said...

dear, bila computer tak boleh pakai, rasa hidup ni macam serba tak kena je kan.. i pun lega bila boleh pakai balik my laptop ni..

A~ said...

tu la. lega la jugak dah hidup balik. kang i plak yg gantung diri. hahaha bengong.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...