... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, February 23, 2011

Itu le masalahnye sini haaa

http://www.theage.com.au/national/survey-finds-nsw-has-most-racial-tension-20110222-1b42m.html#poll

Sila click kalau rajin nak baca.

Ni la menda yg terpaksa aku lalui selama lebih 10 thn kat sini, esp. when I was in Whoop Whoop. Masa mula-mula sampai sini, lagi teruk esp. more tensed lepas peristiwa Sept 11th tu. Now dah tak berapa teruk, tapi ada la some bimbos yg bodo still ignorant & bengong. I'm quite surprised la jugak kalau media kata Au ni tak perkauman. Sedangkan Yg TakTerhormats tu pon boleh perkauman kat aku.

Oh well. Aku better start mengulangkaji pelajaran coz Thursday ada CME, plus aku kena berusaha abiskan study material for Advanced Paeds Life Support before 4th March & kena study before Saturday coz ada study group dgn Dr. BB on respiratory stuff.

(Konon busy eh, tapi still berblog lagi.. hehehhehe.. ni je la tempat aku nak meluahkan masalah jiwa nih.. huhuhuhu...)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...