... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

=)

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, February 27, 2010

Kuala Lumpur! =)

Mari kita nyanyikan lagu... Kuala Lumpur by Saloma (liriks dia lawak!) =))

"Kuala Lumpur ibu negeri,
sangat masyur sangat nyaman kotanya bersih,
awan nyaman saban hari,
hidup aman segala bangsa satu hati,
ibu negeri Malaysia,
dah terkenal aman makmur di mata dunia,
jikalau tuan ingin akan berhibur,
sila datang Kuala Lumpur..."

Itulah dia lagu Kuala Lumpur by Saloma.. agaknye masa tu KL ni hanya tempat berhibur la kot.. hehehhee... skang dah jadi lebih komplex kan.

Anyways, I am soooo proud of Malaysia, tanah tumpah darahku!

Guess what I found at Mecca Cosmetica today... Kuala Lumpur! By Francois NARS!
Not Melbourne, Sydney, Perth, Brisbane, Adelaide or Darwin, not even Hobart.. it is Kuala Lumpur!
The latest addition to its eye colour collection, not even a week kat kedai...
I AM SOOOOO PROUD!
Bila nampak tu dlm catalogue dia hari tu I knew I had to have it!
Soooo apa lagi.. memang hari ni ke sana dgn niat nak grab one, dan juge dgn niat hubby kena bayarkan.. hehehehehehe... Kembang-kuncup aku masa kat kedai tadi.. fuh..

Kaler dia satu goldish, satu lagi brownish purplish, dua-dua ada sparkle. Kaler yg elegant, anggun, glamer gitu. Best. Ni dia Kuala Lumpur by NARS....

Next time kalau ada rezeki lebih aku nak ngap one of their best sellers.. Orgasm... heehhehe...

Okay, now nak masak.. lama dah tak masak..
Cheers!


4 comments:

Newbie said...

oh ni rupenye kuala lumpur... hehe.. i like the colours.. rajin kau make up gi keje skang ye. good on ya! :P

Lybeau said...

really ...thanks for the info Dr A... i nak tenok tenok ler pulak....xxoo

aquahartz said...

ha laaa.. kalau tak mekap berkulat la mekap2 yg terkumpul kat dressing table sejak sekian lama tu. lagipon bila lagi nak dressing gi kerja, we will never be working office work like others kan :D

aquahartz said...

:D k.lynnda u hafta get this as well. Kuala Lumpur! hahaah..
oh ye, u guna primer tak? i teringin nak pakai primer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...