... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, February 21, 2010

Tercalar... =(

Hati ini rasa sungguh tercalar. Such a busy night.. many frustrating encounters with everyone. But nuthing makes me more tercalar than kena tegur dgn the Consultant masa handover, depan docs lain. Huhuhuhu.. :'( Simply coz I did sth not quite right according to the Consultant, even tho aku dah consult the senior ED reg on the floor overnight before doing wat I did. Even though bukan affecting patient's life pon, just affecting hospital funding je (to me, kalau utk patient's care.. screw the hospital funding!). And for someone yg ada ego & anger issues like me sure rasa nak nangis & kecewa sangat2.

Nak tido now... huhuhuhu... mengubati kesedihan dlm mimpi je laaa...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PM
Hmmm... tido pon tak lena tadi. Bangun terlebih awal ~3pm gitu. Jiwa pon rasa tak tenteram memikirkan pasal patient tadi. Harap-harap tak mati on the way back home.
I thought I didnt care. Well, I dont. All doctors are narcissistic, and kalau nurses or patients kata diorang bagus memang they deserve the compliments. Tapi to get the supervisors' attention tu yg mencabar sket tu. Nak la dpt kepercayaan bosses & good references. Kalau tercalar sket reputasi tu.. terasa cam tergugat.. huhuhu... Tu la pasal aku tersedih sket hari ni.
Tapi ramai org kata this particular Consultant memang pedantic & mengah sket. Semua org mengeluh bila tau dia on.. tapi dia ni memegang jawatan agak penting gak dlm training.. ish ish..
Sedih sedih.. huhuhu..
Final night of this cycle tonite. I hope that everything's well for everyone.. Amiin. ye la, kalau semua org happy maka everything pon okay.
Next week arvo shifts plak. Selepas 24hours break...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...