... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, October 12, 2011

Kemendungan

Bosan dah with work. In my head at the moment is all about my exams this coming February. Just 1/2 of the primary exams but memang its all hard work.
Kat spital pon aku asik takde mood, malas, bitchy, angry all the time. Plus all the silly mistakes that I've been making. Serious no motivation. Bosan betul.
Kalau off days plak aku dok dlm rumah tak buat apa selain dp study kalau tak pon kemas rumah, home exercise, buang masa kat internet. Keluar pon tak. Top up barang dapur pon when I get back frm work singga
h kedai jap. So anti-social. My proper annual leave overseas (in Malaysia) was in Sept 2010, and now dah long overdue for my overseas holidays. Bosan dah dengan Melbourne nih!

I need a holiday!!

Weather plak tak berapa best di sini. Tapi aku bersyukur jugak coz walaupon sejuk/ mendung/ hujan, we are lucky to get a good sunshine for 1/2 of the day, most days now. Mid spring, tapi weather kureng best. Aaaiiii...
Last week kalau ikut weather forcast The Age, sepanjang bulan October ni akan hujan manjang. So kalau kat gambar sebelah ni dia akan tunjuk the whole month dark blue = hujan. Gambar ni merangkap hari ni punye forcast. Hari ni dah tukar. Bagus la. Aku hopeful & positive.

Best blaja kalau ada sun light. Rasa cam there's hope to life. Takde la merudum je all the time.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...