... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, October 18, 2011

mencari yang ke-1000

Saja nak cari sapa singgah sini yg ke-1000. Sapa-sapa yg sudi jengah blog aku yg kureng menarik ni & dia perasan counter kat bawah tepi kiri (under follower) tunjuk anka 1000 silalah 'print screen' & tunjuk kat either blog entry diorang or email aku kay. Then let me know about it. Ada la sebabnye.. =)

Saja la. Dulu aku bubuh counter tu ntah apasal dia ada masalah teknical so terpaksa la reset balik ke angka 0. Rugi! ahhaha.
Hari tu aku bukak aku nyer blog kuar angka 888.. wooh.. bertuah ke angka tu?

Next aku nak cari angka 2505, my so-called lucky number. Aku harap tu aku lah =D Sebab tu ialah tarikh harijadi aku 25th May =D

4 comments:

kerch said...

akak,
nak email kemana ni...dah dapat pun ke 1000..heheheh

A~ said...

my email: aquahartz@gmail.com

sila email ye :)

Chibi Maruko said...

oh melepas, me no 11 selepas 1000 tu... nampaknya kena cuba next time :)

A~ said...

Chibi, InsyaAllah lain kali :)

:) saja je. rezeki lebih sket ingat nak kasi saguhati frm Aussie :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...