... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, February 23, 2014

Menyampah Tak Boleh Tido..!!

Geram la pulak dah near 4am, tapi takleh lelapkan mata.

Tadi aku tido like normal around 11'ish. Walaupon siang bangun kinda lambat, I tried to do a lot of things so that super tired boleh tido awal, since Monday I will be working a.m. shift. Pas tu terjaga la pulak around 130am, then takleh tido semula lepas tu. Mebbie banyak sangat tido since abis night shift friday hari tu or mebbie pasal byk sgt makan chocolate brownies that I baked the other day. Bosan dah surf the net hoping I would go back to sleep, tapi tak boleh. 

Then bangun to do stuff, siap buat double dose of camomile tea. I really hope I could lelap just for mebbie for 3,4 hours. Siang ni nak buat byk kerja rumah. Terseksa nye la tak boleh tido balik. 

Sleep is a life luxury yg sometimes some ppl take for granted. I know for a fact it is a very much life luxury for me. I've had a long-standing sleeping issues since zaman student lagi. Mostly managed with simple lifestyle changes, and masa exams hari tu with some help. 

Ni mata aku dah berair-air sket ni. Hopefully lepas padam this computer boleh la lelap dgn lena & recharge cepat sikit. Nak bangun awal hari ni.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...