... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, April 25, 2009

Wii Mario Kart

Its hard being sick & more annoying when it involves ur upper respiratory tract. Kalau ikutkan aku dah sakit dlm 5 hari dah, asik high fever je. Selama 5 hari 5 mlm tu la aku tak kerja (3 hari off) takleh makan, minum, tido coz sakit gila tekak ni. Kalau baring pun rasa cam takleh bernafas coz lagi sakit. And my ears are killing me.

Tu la tabib yg aku jumpa kat clinic hari tu tak caya bila ak
u ckp aku ada bacterial on top of viral URTI. Aku tau la kesengsaraan ni bacterial. Dia ckp balik rehat minum air byk2. Duh!! Now the blood tests came back showing bacterial infection & the doc called this a.m. for me to double my AB intake. Kan senang kalau awal2 lagi dah kasi aku the right AB. Bengong. Now dpt la rasa sedikit improvement walaupun tak seberapa. Hopefully I'll recover quick la. I'm sick of being sick!!

Anyways, hubby got back home with a set of Mario Kart & its wheels, an extension to our Nintendo Wii games collection. Wah, best! Thanks hubby.{HUGS}


We spent the whole night afta dinner main Mario Kart. Cool gila game ni. Lawaks pun ada. Memang recommended la kepada sapa2 yg ada Nintendo Wii. Watak2 dia comel & the tracks are not that easy either. Aku yg berjiwa mengah ni sure la takut nak try tracks yg susah2 tu. Asik2 mati je. Bengong tul. Tapi hubbyku yg macho tu keeps on going like always, dia seorang yg berjiwa kental. Hahahahahha...

I'm hoping my throat & whatever infection that's going on will settle down coz we r going 'window-shopping', hopefully tomorrow. *wink* corelle... *wink* lallalalalalaaa....

2 comments:

BAINI KHAIRI said...

aku dah lama cari game Mario dalam bentuk Wii...asyik tengok laki aku main resident evil aje..

yang lompat2 zaman kanak2 dulu Super Mario Bros versi Wii takde ke?

Eh, ingat tak aku selalu lepak main game umah ko masa kecik ribena dulu he...he...

aquahartz said...

ingat ingat. best eh masa tu. so freee to enjoy life.
hahahah wii memang best. byk sgt super mario brothers nyer games. kitorang ada galaxy & mario kart so far. sebab still mentesting. aku memang tak kasi laki aku beli ps2, ps3, xbox suma tuh sebab diorang byk games ganas. hahahahha.. aku kan lemah lembut. yg paling ganas games wii kitorang ada ialah samurai utk kanak2. hahahahhaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...