... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, August 29, 2009

Salam bahagia to all =) 3wks & a bit to go

8th day puasa, meaning dah seminggu umat Islam seluruh dunia berpuasa di bulan Ramaddhan yang mulia ni. Alhamdulillah. If to compare with tahun2 sebelumnye, aku kurang terasa kepenatan puasa... yet.. coz kerja night shifts for the past week. Starting arvo shifts again this coming week & half way thru back to nights again. Ok la jugak, coz at least bleh makan while kerja. Aku hafta admit that aku ni not as strong as I should be.. mebbie sebab kurang keimanan kot. Hmmm...

Anyways, its nice weather now, even tho hujan je memanjang. More of the sun & dah jarang2 switch on heater. Best.

Tonight ada 3 invitations for dinner:
1. Old mate, Dr. NY, her 25th birthday, but I've told her that I might not be coming.
2. Dr. MJ's birthday dinner, his 27th, dah janji nak dtg yg ni.
3. Buka puasa at Mr. I's place, cant go coz dah janji dgn Dr. MJ to go to his.
Thanks lots for the invitation, panjang umur nanti kita bleh jumpa lagi.

My buddy, Dr. D, is expecting anytime soon. Berkat baby lahir di bulan Ramadhan ni, hopefully semuanye dipermudahkan. Amin. Take care okay. Welcome baby & congratulations to both sides of family for arrival of the new gem.

Me sooooo tired yesterday. Tido sepanjang hari until afta buka puasa, then dinner dgn hubby, pas tu tido balik after 4hrs. Tadi terjaga around 2hrs before imsak & takleh tido dah. So now menunggu siang hari utk gi beli bday prezi for Dr. MJ. Will post up pics afta the dinner.

Ni la juadah berbuka puasa kat rumah KL last year.. ni pon kira sikit ni.. kalau tak lagi banyak ni.. aaiii bahagianyee nafsu..


Cheers.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...