... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, May 25, 2009

25th May is a beautiful date =)

Had to work last nite.. and when the only shift that I would appreciate a cruizy one.. was actually like hell. So shitty. Non-stop. Seb baik sempat makan sahur.

On the way back stopped by at Chaddy, mana la tau ada menda2 nak splurge on, even tho I dont think I want or need anything much atm considering that I'm going back to M'sia for a quick holiday (thanks hubby for the plane tix... muaaahhhss!!).. except for a house in M'sia & here, and also a new car. hahahhaa... takdelah.. takde idea wat I want atm.. mebbie coz letih kerja tadi kot, otak dah jem kena tido. I browsed thru the jacket dept, ada tu cun gila, the coolest winter coat ever tapi takde size la plak. adoh.. then jalan2 gi tpt handbags, beauty & skincare, gadgets, tapi still my brain blank tak tau nak splurge on wat.

Dengan hampanye aku gi la beli sayur2an utk masak mlm nanti (takde idea nak masak apa.. tibai je beli). Then gua pegi la ke kedai chocolate & sambar a few boxes of chocies utk kutelan mlm nanti. Takde choc yg best, bantai je la apa yg ada. I would expect a giant box of maltesers ke, m&ms ke.. some dark choc with nuts (thats the key.. I love chocs, but not all, suka yg ada kacang, doesnt matter dark or milk.. & tak suka white choc at all). Ada je toblerone 4.5kg besar meja tu, tapi nanti tak larat nak angkat.

Kerja gila yg aku buat next was.... bought a double cookie-cake fr Ms Fields cookie stand just for myself nak tibai buka puasa nanti. Cute sgt cookie-cake tu, it costs me quite a something, but I dont really care. Puas hati beb!! hehehehee... YES!! Kena amik kol 5 nanti. Aiseh. kena bgn awal la nampaknye.

Its time for me to tidoooo...

alhamdulillah, aku masih bernafas, and for life & everyone in my life aku bersyukur kehadratmu ya Allah swt, berilahku kekuatan menhadapi hari2 seterusnya... amin.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Okay, gua dah bgn. Tak cukup tido. Huhuhuhuhu. 4 hours only!!! Tak cukup langsung! My ideal tido time is alwiz between 8-10hours... rahsia kulit muda remaja. Anyways, got my cookie-cake. SOOOOO yummy. I think I can just eat it for dinner tomorrow nite.
Got my birthday card from beloved family in M'sia, right the very morning of my birthday, in the letterbox :X:X:X Then got another birthday card from beloved hubby right on top of my macho lappie :) :X:X:X Love u.
Spent a few moment replying to FB's, emails & fon messages before getting ready to work again.
Thank you gazillions loved ones & teman2. Hugs.

2 comments:

AhMADfairuz said...

Happy birthday ana..have a wonderful life ahead..

aquahartz said...

thanks =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...