... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, May 18, 2009

Food oh Food =D

Bwaahahahahahhahahhahahahahaahhahahahaha....
Itulah bunyi gelak puas hatiku menyusun stok-stok makanan kat dapur cinonet aku tu.

Masa kat pekan Shepparton tu kami terjadi gila sawan tgk harga food stuff soooooo cheap, most of them separuh dp harga yg bleh dpt kat major supermarkets in Melbourne. Yg dah beyond due date tu lagi la unbelievably cheap, but kami totally avoid those. Kami sambar yg new la of course. Cuma tak sempat beli fresh/ raw food stuff je. Plus tak cukup ruang nak sumbat dlm kereta kiut-miut aku tu. Ahaks.

Bertungkus-lumus aku & hubby dok susun all the food stuff yg dah sedia ada campur yg beli kat pekan nun. Dah asingkan jugak stuff yg kami beli kat Shepparton nak kasi kat Ly & TTM nanti. Puas hati tgk supply cukup utk next few months, InsyaAllah. Tinggal nak beli fresh/ raw foods je nanti. Fuh, memang puas hati. Wish my kitchen was bigger tho..

Man, am I glad we went to Shepparton.

2 comments:

Topsy-Turvy Mum said...

ada jugak for me?? alhamdulillah..thanks!

aquahartz said...

hehehehe. ada la. rugi tak bwk balik menda2 ni. i memang rasa nak borong semua tapi seb baik tersedar diri kereta & dapur kecik. ahhahahahah. so bwk apa yg mampu sumbat dlm kereta buruks tu je la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...