... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, May 28, 2009

Kerja gila afta Nite shift =P

Ni bukan sekali dua aku buat kerja gila ni, bleh dikatakan byk kali, lain2 tu afta shift2 siang yg let me buang masa & duit kat kedai yg masih bukak. Kedai kat Melbourne takleh harap sket, semua tutup awal, except on Thursday & Friday at 9pm, tu pun kat kawasan metropolitan.

Kali ni aku gi Chaddy afta work, last nite was my 7th nite of 8. I've stopped counting my nite shifts now.
Bosan. Anyways, bought a pair of boots at Myer. I was thinking about buying a pair of boots sejak mlm tadi, ntah ngapa tiba2 gila.

Also went to buy lotsa lotsa sushi & sashimi coz cravings. Terasa nak beli lagi other stuff but kinda tired already.

Kelmarin bought a cookie cake for my bday. Nyamm.

Ni style aku gi kerja mlm tadi, minus the boots. I pakai ugg boots je gi kerja. Sooo comfy. ehhehee.


Anyways, time for me to sleepp. Huaaarrgghhh.

3 comments:

Topsy-Turvy Mum said...

nice boots!

pakai ngan skinny jeans la dear lagi cun!

Lybeau said...

yes nice boots... me and rox same suggestions... skinny jeans...

aquahartz said...

ni cuma balik kerja straight fr chaddy je. hahaha.. gatal nak amik gambar. next time i pakai dgn menda2 lain plak mcm K.Nana ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...