... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, May 19, 2009

=) Lovely sun.. talking about being lucky

Adeehhhh.. sakitnye badan gua. Baru abis cuci toilet & shower. Ada lagi 9/10 of house jobs to do including kitchen, vacuming & laundry. Mlm tadi baru lepas susun2 makanan kat dapur tu.

Tak cukup tido mlm tadi coz bgn awal gila nak kejar masa hantar timesheet kat spital tu. Ye la, kang tak bergaji gua. Terkebil2 biji mata drive gi sana tadi.

Got a fon call from Chadstone Shopping Mall, I've won the Mothers' Day competition that I entered early this month wit hubby. Hooraaaayyy!!! Alhamdulillah. Then soon afta that, my new Dell lappie pun sampai. My oh my, macho gila. Wide 17+", violet in colour, 500GB HD & 4GB SD RAM, etc, cooooooool!! Puas hati. My other red lappie tu I sedekah kat hubby tersayang (berbakti kepada suami) :p ahaks.




So now, nak gi lunch, then gi Chaddy sana amik hadiah, apa la agaknye ye :D
Then sambung kemas2 rumah + study, hopefully. Rugi je gua curi buku gergasi tu kalau tak baca satu muka pun. And then just waiting for hubby to come back home to set up my new lappie, yay. (Susah jadi buta technology cam ni.. hehehhehe).

Shepparton trip will be in the next entry I hope.

Chiao.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I'm back. This is what I won :)
A Leona Edmiston frock-dress costing AU$425. Whoaaa...

Hmmm... I wonder if I should $ell it on E-Bay or keep it/ wear it later (as I practically DONT wear any sort of dress/ jubah/ baju kurung except for Raya & some other special occasions that dont require me to be on the go & practical).

3 comments:

Topsy-Turvy Mum said...

wahhh...congrats!!

lappy tu cun!!

tunjuk la sket dress tuuu..nak tenokk..hehe

aquahartz said...

hehehehhe.. thanks.
tgh fikir2 nak pakai masa besday party nanti or nak jual terus kat e-bay. kalau terasa nak jual, nanti i bubuh gambar.
kalau pakai masa party, takleh la bubuh gambar. :D

Lybeau said...

wow congrats...kalo takmo dress sedekah je kat mummy matin.....

nice lappy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...