... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, March 17, 2010

Takleh tido... untuk kesekiankalinyee..

Menci gila bila takleh tido. Nanti sure bangun lambat & hidup jadi sia-sia. Ni jap lagi siang ni start Chadstone VIP day & aku terasa nak gi pagi2 coz tak ramai org. Nak salahkan arvo shifts pon takleh jugak, coz aku kadang2 mereng gi minum coffee a few times a day bila cravings melanda jiwa. Now dah 3++am. Kata org study la sure mata ngantuk.. right.. dah abis ber-round2 aku pusing internet PLUS studying online lectures etc.. apsal segar je lagi ni. Used hubby lappie while waiting for mine to finish recharging, pas tu hubby nyer lappie dah abis battery, tukar ni plak & now bettery dah tinggal separuh. Jap lagi abis takkan nak tukar guna hubbynyer balik.. sheeshhh...

Bosan dah baca pasal ECGs in right heart strain & PE (tak abis-abis) & also ABG interpretation. And yes, music to my ears.. krohkrohkroh rasa nak ketuk kepala skali dua kasi diam...
Now its turn to do this plak.. (thanks ye makcik sorang tu nun jauh di sana :D)

What do you miss the most?

: family, malaysia & island holidays

What do you do if you meet the person you hate?

: satu badan jadi kejang (kekekekke) but still buat whatever I'm doing at that time..

One item you really want?

: a bigger house with a big kitchen :)

What do you do if you’re talking to a stupid person?

: try to control myself from boiling.. (everyone knows that I have anger issues).

Last book you read?

: ntah buku apa ntah tadi.. Ortho or Emergency Med, tak ingat mana satu.

The person you’re thinking of?

: family (which means abah, mak, adik-adik, hubby, anak-anak (blom ada lagi) ).

Last gossip you heard?

: pasal masalah akhlak satu manusia ni (macam la aku ni baik beno =P ).

Last 5 places you’ve visited today.

: dapur, laundry, lounge, backyard, kedai charcoal chicken kat Clayton coz malas masak.

What did you do this weekend?

: amusing myself by entertaining 'sick' patients in ED at the hospital.

Last item you bought?

: charcoal chicken tadi tu, dah selamat dah dlm perut.

What is the reason you last cried?

: missing family & some other issues.

What is your mood now?

: irritable coz of this stoopid insomnia.

3 items that are near you?

: bantal, laptop, quilt.

What are your plans for next weekend?

: tido di siang hari, masak kalau rajin, study sket-sket ikut mood, night shifts.

Why are you filling this survey?

: dah takde idea nak buat apa dah.. cant sleep :(

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...