... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

=)

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, August 05, 2010

Interesting Blog Award =D

Seronoknye dapat award from a fellow blogger :D

Interesting Blog Award





1.Thanks and link the person that tagged you.
Thanks Diela for giving me this award. Tak sangka dia follow my blog yg takseberapa ni :) Meh aku kembang kejap, asik kecut je tetiap hari kat operation theatre tu :P



2.Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic.
3.Contact that blogs and let them know they have been tagged.
Jenuh guaa...


4.State 7 things about yourself
-
love gastronomy adventures but have poor appetite
- have seasonal bipolar changes: bouncy in spring/summer, mereng in autumn/winter
- struggling within my own self most of the time
- senang panas hati kalau aku rasa tertipu & kalau janji tak ditepati
- change to a 'slightly' different person when i'm behind the wheel :)
- love life otherwise (cuma slalu takde masa je)
- last but not least, there's never a day that passes by without me thinking about my family, M'sia... rinduuuu... :'(

There you go Diela, :) Thanks for the award.
Now nak gi perasankan diri depan cermin... ahaks!!

8 comments:

mamacomel said...

wow...famous skang...bagus..
jangan kembang kuncup dah le

Lady of Leisure said...

hiii.. tq so much for the award... appreciate it.. nanti i publish kat blog... :)

Butang Pena said...

u r welcome doc.... ;)

TopsyTurvyMum said...

Tenkiu Doc! Muahsss!

Have a nice weekends!

aquahartz said...

Mak, memang kembang kuncup je slalu ni. kembang sebab perasan senantiasa, kuncup pasal sejuk winter. Mak & Hariz tak dpt award sebab semua award kumpul2 satu dunia pun tak cukup nak kasi kat u guys :D

Hi Lady, jgn lupa ye. Penat I bersengkang mata tag people last nite :P

Diela. Thanks again. Hahaahahaha.. seronok I dapat award. Tak sangka ada org find my blog interesting :)

K.Nana, jgn lupa bubuh award okay, walaupon ur blog is tahap veteran mcm my blog jugak ;) hahahahahhaha. (veteran=wise)

aquahartz said...

K.Nana, weekends ni je last kalau nak berpoya-poyo kan? Minggu depan dah puasa dah.. Bila la kita nak ada bazar Ramadhan kan..

nodee said...

hi awak. thanks for the award. been a bad bad blogger these days tak update apa apa :(

keep on blogging and stay happyyy!! selamat hari merdeka.. selamat berpuasa.. selamat tarawih minggu terakhirr jugakkk :D

aquahartz said...

hi nodee. thanks for visiting. u keep up ur good work too :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...