... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, August 31, 2010

Salam Hari Merdeka

Selamat Hari Kebangsaan ke-53
Semoga negara aman makmur & maju sentiasa
Semoga hati & jiwa kita juga aman makmur maju jaya
tanpa dijajah oleh anasir2 tidak diingini


Hari ke-19 puasa di Melbourne. Hari ke-20 puasa di Malaysia. Lagi 10 hari nak raya. YAAYYY!!
Sedih kami di Melbourne bukan cuti kebangsaan. Hari ni tak cuti. Kalau tak bleh gi shopping or lepak2 baring-baring kat ruang tamu ni. And nak tengok bunga api!! Hehehe. Yaaa.. aku masih gilakan tengok bunga api until now.. that part of me is still amazed at those beautiful fireworks..

Anyways, selamat bercuti everyone. Take care.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...