... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, March 09, 2011

Besday baby comel lewat seminggu...

Aiseh... lupa plak last week 2nd March 2011 ialah besday baby blog aku yg ke-6 tahoon!!! Apa daaa... baby sendiri punye besday pon boleh lupa ka. Hahahaa.. Seminggu lepas, aku dok bubuh link video baby ketawa from Yahoo! vid collection.

Aku dok belek2 blog coz cam ternampak archive yg tunjuk tahun 2005. Aku cam terfikir.. gila lama tu, tengok sket... fuish.. ni zaman bila punye post ni.. poyo plak tu.. ahahahha.. ni ha post lama aku tu, tak perlu la click kat link archive sebelah nun... rugi tenaga je.. =P. Posting aku pasal 1st concert I've ever been to in my whole life. 2nd concert, and maybe my last concert was another Nickelback concert I went to with hubby (masa tu kekasih hati) in 2006. Ticket2 utk 2 concerts tu ntah mana pegi, abah 'pinjam' hari tu. Hahahha... some old photos of the concert ada kat FB.
Kalau budak 6 tahun tu, dah masuk pre-school or darjah satu la kan. Kalau tengok balik, 2005 dulu, ni je la satu-satunye post poyo dari aku. Then mandom 3 tahun, then 2009 bangun balik, hasil tiupan pengaruh dp TTM. Dulu tengok postings cam sangat poyo & ntah apa-apa. Takyah korang bazir masa baca. Aku pon malu nak baca balik. Hahhahaha.. serious rasa cam nak sorok je dalam katil dgn postings cam gitu. Dulu layout & design blog ni lain, maklum la tak serious sgt & malas nak jaga & takde modal nak tulis. Nama blog pon lain. Tak ingat aku bila aku tukar nama blog ni, mebbie in 2009 kot. Dah brapa kali tukar design, and aku akan end up to a simple one jugak. Bukan apa, kasi sedap mata aku yg rabun bangat ni nak pandang & baca, tak le silau je. Hahaha.

Now, Alhamdulillah.. my blog pon dah mature as I mature & become wiser. Follower pon dah makin ramai (>20people tu dah ramai beno bagi aku tu.. considering this is a personal, life story kinda blog). It will continue to grow & mature, as per my own life lah gitu. Moga-moga satu hari nanti bila aku dah terlebih rajin, boleh la tulis biography based on my own life. Script dah ada. (Seperti suggestion our Lady of Leisure =) good idea!)
Thanks for your guys support & doa.

2 comments:

Diela Zaimi said...

happy birthday baby comel... ;)

A~ said...

=D thanks Diela. blog i ni mmg comel (di mataku) kekekkekeke =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...