... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, July 17, 2009

Awards.

Awards from TTM & Lybeau. Thanks.




Thanks TTM & Lybeau

2- Sebutkan siapa yg memberi award ini beserta link blognya.
amik dr link ni http://topsyturvymum.blogspot.com/ & yg ni http://lybeau.blogspot.com/
3- Beri award ini kepada 5 sahabat kamu.

Sapa2 5 yg sudi buat coz I'm kinda the few last dlm list TTM & Lybeau
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oh ye, my brother tu tgh berenang dlm katil lagi la kot. Dgr kabar dia packing nak dtg sini sampai awal pagi tadi. Ptg ni dah nak bertolak ke airport to fly here. Cant wait.

Aku plak kerja tgh hari start sampai before midnite. Harap2 tak busy. Aku dah semakin malas nak kerja. Letih. Teringin nak study plak. (Macam2 lah. Dulu masa study tak nak study.. ish).

OKaayy, see youse soon. =D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...