... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

=)

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, July 24, 2009

Bang! Bang! Who's there?

Gilaa aaahh!! At around 2am in the morning ada org ketuk pintu. Gila takut aku, coz tak henti2. Then I woke hubby up, ckp kat dia ada org ketuk pintu. Rupa-rupanye polis aussie tgh cari 2 org, tak tau la hilang or penjenayah. Diorang kata diorang dpt alamat ni. GILAA!! Aku tak tau la polis betul ke tak. Tapi cam real je. Coz lepas rumah kitorang, diorang gi ketuk rumah2 sebelah plak.

Aku cam seram sket coz:
- Takut la kalau tu polis tipu. The rest, I'm leaving that to ur imagination. Na'udzubillah!
- Takut si gila sebelah rumah ni kasi alamat kat polis saja2 nak pedajal kitorang, coz dia memang benci dgn kitorang sejak kitorang pindah sini. Racist!! & dia memang gila & weirdo.
- Mungkin org sebelah ni yg penjenayahnye. Polis2 tu tgh cari org2 yg dia bunuh. Tips dp org ramai kata alamat sebelah, tapi polis2 tu tersilap masuk sini. Hubby kata rasanye org gila tu tak bukak pintu mlm tadi. Unit2 lain bukak.
- Aku still rasa si gila sebelah tu yg penjenayah.

Ya Allah. Selamatkanlah kami semua. Amiin!

5 comments:

Newbie said...

scary! penah skali kwn aku dgn hubby dia tgh sahur (diorng kat adelaide), ada org bang bang bang gak pintu diorg. yg bahayenye diorg takde latch pintu.. rupenye pompuan abo nak ape tah.. mabuk kot..nasib baik dia tak rempuh je masuk..
giler!

Topsy-Turvy Mum said...

takotssnyerr!!

hari tu ada org ketuk tingkap bilik kita tgh mlm...

rupanya nak mintak air paip...:) suspens jerr!!

aquahartz said...

mmg gila takut. dah la jiran sebelah ni memang gila. ntah2 dia yg bunuh org setiap hujung minggu ke. or ada tahanan dlm rumah dia. coz setiap weekends mesti tetiba dia jadi gila, jerit2 pasang lagu metal kuat2. jerit2 macam tgh marah2 kat org. takut wwooooo..

Newbie said...

yo, kau dh bole komen kat blog kau? masih ada prob dgn blog org lain ke?

aquahartz said...

blog org lain blom try lagi. kat rumah aku bleh plak nak komen blogs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...