... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, June 11, 2010

Hutang gambar & posting

Cam tu la setiap kali aku gi bercuti. Kena buat entry khas yg panjang lebar in summary of my trip + the gambar2 terpilih saja. Selebihnye kena gi post kat FB. Itupon kalau ada masa la kan..
Aiseh, nanti-nanti gua bubuh sini. Busy gila ni. Mana nak berblog lagi, mana nak ber-Restaurant City kat FB lagi, nak berforum, nak study (konon-kononnye la), nak nyopping, pas tu nak settle hal2 kat rumah ni haaa.
Adoilaaa.. busy sungguh.
In the meantime... Ciao..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...