... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, June 22, 2010

Last week in ED for this year

Waaahh, cepatnya masa berlalu! Sedar tak sedar dah masuk minggu terakhir aku kat ED ni. Next week will be doing Anaesthetics.
This week aku kerja night shifts starting from malam tadi. Not that bad. Aku prefer kerja pagi, tapi malam weekdays pon okay jugak. Yg tak bestnye weekends ni aku oncalls. Bodo betul sapa yg buat timetable tu.

Okay, time to actually get ready to go to work. Sejuk nak mati pagi tadi & malam tadi, so aku ingat nak pakai je slippers boot yg rupa cam bedroom boots to keep my feet warm.

Ciao.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...