... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

=)

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, June 06, 2010

Sabtu yg busy

Busy apsal? Busy la, kena pegi sana-sini nak cari barang. Dlm erti kata lain, gi nyopping. Tak sempat pon nak tengok2 barang, just pergi tengok beli tangkap gambar sket then balik. Next week baru nak shopping betul2 kot. Bukan byk pon, nak cari hubby's stuff, nak cari some baby stuff for a few frens who'll be popping soon, dan sket2 mine.

Went to Alpha Angle.
Petang pegi pasar malam, semata-mata nak cari nasi lemak best, tapi agaknye cuti sekolah kan so nasi lemak yg slalu aku beli tu takde plak. Nak beli yg lain malas plak. Then went to Carrefour & Wangsa Walk. Tak beli apa-apa just tengok2 & amik2 gambar.

Nanti aku bubuh gambar later-later.

Esok ni, as in Sunday, nak balik kampung plak.

5 comments:

Lady of Leisure said...

wah bestnya sementara ada kat sini mesti penuh jadual u hari2 kan.. anyway enjoy..
:)

Lady of Leisure said...

http://arena184.blogspot.com/2009/09/testis-lembu-cows-testicles-sedap-ooo.html

kat atas tu link i cerita pengalaman makan testis lembu hehe

Lady of Leisure said...

http://arena184.blogspot.com/2009/09/testis-lembu-cows-testicles-sedap-ooo.html

kat atas tu link i cerita pengalaman makan testis lembu hehe

aquahartz said...

Thanks Lady. Cool!

Chibi Maruko said...

alpha angle... wah wujud lagi pasaraya tu hahaha... pernah pegi dulu tapi dah lamaaaaaaa betul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...