... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, November 10, 2010

Keji sungguh!!

Hari ni temperature boleh tahan best. Tapi mendung. Tak kisah la tu, mendung pun takpe, asalkan tak sejuk kan.

Kami merayau-rayau kat OfficeWork & Bunnings to get some tapes, marker pens, kotak2 free, etc. Terjumpa some interesting brands at OfficeWork.
Sapa je la yg reka nama ni kan. Tak tau la dari negara mana, tapi aku assume kalau tak Japan, mesti dari Korea, tak pon Hungary ke. Aku takde la gi belek-belek made in so&socountry. Nak cepat tadi. Tapi sempat jugak la sambar camera yg memang dah sedia ada dlm handbag ni. Lama dah perasan brand ni, tapi slalu tak terlintas nak snap gambar kat depan-depan org ramai tu. Hehhehee.. Banyak lagi selain daripada dalam gambar ni. Malas nak gi snap setiap satu je.
Enjooyyy..

Filing system Keji
Kotak arkib Keji
Luggage strap, Keji lagi
Penyusun pintu Keji

6 comments:

Mila said...

Lah... ingatkan apa yang keji tadi.. hehehhe
Salam ziarah dari: http://abahmila.blogspot.com/

TopsyTurvyMum said...

memang keji!

hahaha..

mmg biasa nampak..bila nampak nak tergelak:D

Nurulbadiah Lai said...

so keji...mmg keji la..
funny :)

Lady of Leisure said...

wakaka ini memang bebetul keji kan..
:D

aku pencerita said...

heheh..Wat suspen jerh..ingt apelah yg keji sgt tue...

A~ said...

Mila, keji la tu. :P welcome.

K.Nana, keji kan? hahhaha setiap kali nampak sure nak gelak. ahahhaha. Ada beli tak?

Nurul, keji sungguh kan? hahahaha.

Lady, serious ni keji betul nih. ahahhaha.

Akupencerita, keji sangat nih! ahahahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...