... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, May 11, 2010

A few days back...

Mini pizza bread + instant hot flavoured potato wedges
yg masak mlm Khamis sebelum night shift Friday.
Mr. Turbo in action: mini pizza org malas =P
Ni la hasilnye. Aku bwk bekal pizza2 ni utk sahur kat tpt kerja.
Amik peluang night shift utk ganti puasa.
Jumaat pagi, 7th May '10:
Pegi ke HR to get the paperwork for ACEM. Biasa la itu-ini, itu-ini, maka new appointment Tuesday (today) or tomorrow. Last morning working with a workmate, Dr. AG, kat ED tu coz she's going to another rotation, Night Medical Specialty HMO/ Cover rotation. Me still in ED until end of June, then Anaesthetics. And mlm Jumaat + Sabtu aku masih kerja.
Seday plak rasa a few of my beloved colleagues going to their new rotations, much to their relief actually, coz understandably ramai org tak minat ED (except for the weirdos like me).

Ahad pagi, 9th May '10:
Mothers' day. Wished beloved mum Happy Mothers' Day, tapi tak dpt nak celebrate together coz I'm here :(
Takpe la, balik M'sia nanti aku celebrate sama2.
Oh, my last night for this week. I've been lucky coz the past 4 nights weren't bad at all, was smooth even though byk menda bodo berlaku with nurses & ortho team. Oh well, bukan doctor namenye kalau takde menda bodo berlaku while u r working, and biasa la, mesti sumernye salah org lain.. heheheheehe...
Had breakie at Tea Leaf & Coffee Bean with hubby + 2 workmates, Dr. AC a typical Aussie from Sydney, and Dr. RP from the UK. Hubby gi main badminton, while me rehat kat rumah. Thought of wanting to go out with Dr. H & Dr. AI, tapi apakan daya badan aku tak recover secepat yg aku mahu seperti zaman muda2 dulu :P Actually aku malas sebenarnye nak kuar coz penat.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...