... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, May 11, 2010

Kucheng & Lipas

Tuesday, 11th May '10, 10++am.
Okay, aku dah berjaga since 4.30am. Malam tadi tertido awal ~10pm gitu. Penat jalan2 kat city.
And I've posted 3 entries since I woke up.. which is kinda a lil' too many for a laid-back blogger like me. Tapi nak buat cam mana, nak study cam malas. Plus I had this compelling need to update my blog since last night lagi. Hehhehehehe...
Jap lagi kerja start kol 4pm sampai midnight, tapi aku kena gi awal since nak gi HR amik paperwork utk ACEM. Harap2 minah tu boleh harap la utk siapkan sumer tu.

Now kat TV ada Oggy & the Cockroaches, one of my many favourite cartoons. Kisah kucing & lipas yg senantiasa gaduh sapa paling bagus. Kelakar, relaxing. Lamaaa dah aku tak tgk katun ni, last time kat M'sia last yr masa balik raya tu. Cool!
(tribute to http://www.downtr.net/)

Oh ye, aku jugak sangat marah coz tak dpt tengok NCIS mlm ni, as well as Master Chef. Sumer gara2 evening shift. Kalau evening shift Paediatrics & Psychiatry dulu bleh la jugak tengok tv mlm2. Kalau kerja lain whether it is intern or resident in Medical ke, O&G ke, ED ke, Surgical apatah lagi, jgn harap nak rehat kejap.

Ni jap lagi nak nap jap sebelum gi kerja. Oooo... I will see some of the new residents/ registrars coz some of them start new rotation dah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...