... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, May 12, 2010

Saya Ingin Blog Saya Dijelajah Oleh BEN ASHAARI =)

Tengok TTM ada ni kat blog dia, aku pon teringin jugak.
Saja-saja suka-suka, mengisi masa nak gi spital jap lagi.


Saya mahu blog saya dijelajah oleh En. Ben Ashaari supaya En. Ben boleh kasi pendapat ikhlas dia about my blog.

Dari mana saya tahu pasal Ben Ashaari?
Dari blog TTM & Mat Gebu :) Nampak cam menarik.

Tentang blog saya:
Sebenarnye blog ni bermula pada tahun 2005 (5 thn selepas tinggal kat Melbourne), inspirasi dari adikku, H3, yg kasi cadangan supaya aku bukukan kehidupan pahit manis aku sepanjang hidup di bumi asing ni. Tapi kehidupan masa tu sangat sukar & mcm2 hal, plus aku tak tergerak hati nak show off to the net world about my boring life. Masa tu dah ada Friendster, so mcm malas nak tambah lagi satu. Then in 2009, while working nights, teruja lagi skali to write in my blog, inspired by TTM & Ly. Terasa nak share kehidupan di bumi asing ni with my family & close friends yg jauh di mata tapi dekat di hati, walaupon dah call rumah di M'sia hampir hari-hari & emails lagi.
Masa aku start balik blog ni kehidupan kerja malam di ward sangat daunting, so utk kasi bermakna sket aku pon start la bebel2 in this blog. Masa tu apa2 yg aku bebel2 sumer cam rubbish je, esp. pasal kerja.
Anyways, ni la blog aku. Biasa-biasa je. Takde advertising, takde petua2, just my thoughts & apa yg berlaku dlm kehidupan aku utk share dgn family, member2 dan sapa2 saja yg sudi menjengah.

So En. Ben, kalau sudi & ada masa, sila la jelajah blog saya ni =P
Enjoy!

1 comment:

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)

datang guling2 jap kat blog ni...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...