... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

=)

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, May 23, 2010

Sunday off

Spent time with my medics frens. Lepas beli rack utk dapur (yg sepah sket tu) dan juga 3 helai sweaters for me (murah je, tu yg sambar 3 tu), we met up kat area Nudle kat Chadstone to have lunch. Some of us had this sushi rolls from a new sushi parlour built replacing the bubble tea stand. Not bad la. They have some new flavours e.g. spicy lobster with brown rice, scallop sashimi & spicy cooked tuna with brown rice. Hubby & Dr. MJ had Nudle. Oh, adik Dr. AI just arrived from M'sia & he joined us lepaking.

Pemandangan salah satu wings kat Chadstone Mall.
I was thinking of lepaking dgn diorang kejap je then balik utk study. We had dessert at The Lindt Cafe after aku tak jumpa cerek yg aku nak beli utk my mum. But then the lepak dragged on sampai semuanye lepak at our place tengok The Master Chef, and all of us had Domino's pizza delivered for dinner. Hubby & I balik rumah dulu, kelam-kelibut kemas rumah yg cam tongkang terpecah tu. Aku cam terasa sket dgn hubby dia ajak diorang dtg coz aku dah ckp dgn dia lepas balik kerja pagi semalam yg aku nak spend time dgn dia hari ni coz of this only day off aku ada with him on a weekend, plus aku nak study. Oh well, on the bright side rumah ni sekelip mata kemas in 1/2hr. Hebat tak? Hehehehhe.

Macarons kat Lindt Cafe. Okay la.
Dari depan: strawberry, peach, hazelnut.
Aku lagi suka fresh fruits or chocs as desserts.
Hubby's new bedroom slippers:
Yoshi from the Super Mario team =)
Aku nak beli Tod but dah abis, tinggal display je. Tak nak la beli display yg dah ampes tu.
My new talking Pingu! Comel kan?
Aku gantung ni kat hubby's degree =P
This week, including the coming weekends I'm working evening shifts. Grrrr.. Tak sukaaanyeeeeee!!!

Checklist for this week:

- ACEM.
- MPBV vs National registration webbie.
- UpToDate.com.
- Cari cerek untuk mak (like the one in this pic- but this is mine).
- Kemas dapur including the baking stuff.

3 comments:

Lady of Leisure said...

really cute la cerek u hehehe...

hariznz said...

kesian degree saiful! hahahahhaha!

aquahartz said...

Lady: comel kan? i sukaaa sangat.

Hariz: dia ada lagi satu degree kat dinding sebelah sana :) and dia suka pingu tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...