... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, January 04, 2011

Great Ocean Road: Port Campbell National Park2

Sambung lagi.
Still on that Sunday, 19th Dec 2010.

The 3rd stop we went to kat Port Campbell National Park ialah kat Loch Ard George & sth tak ingat nama tpt tu. There's 2 cabang to this place, kami tak pergi the hujung sana coz my parents dah sakit kaki plus sejuks masa tu with wild winds even tho it was already sunny at that time.

Dilarang lompat luar pagar!!
Ramai plak monyet2 yg gatal2 panjat pagar-pagar dari hujung sana lagi just nak amik gambar
konon-konon cool la tu..
Our coastline under constant attack... impressive!
The famous Razorback.. coz badan dia tirus cam pisau cukur
di hujung sana...
Di hujung sini...
Seingat aku, in 2003 aku & member pernah pegi turun bawah sampai ke tepi pantai sini.
Now to go down its strictly prohibited. The tangga leading to it pon dah takde.
Zoom jap.. agak-agak apa ada dlm gua tu...
Afta that kami balik ke cabin kami. Seb baik bawak food byk gila from Melbourne. Tido awal coz esoknye dah nak balik Melbourne.

...to be continued...

2 comments:

Lady of Leisure said...

huwaa geram jer tengok gambar2 tu.. i suka la kalau dapat tengok tempat macam ni.. i suka nature.. memang terpegun walau dalam gambar, kalau tengok depan mata apatah lagi kan..
dulu masa u gi yang turun sampai bawah tu, ombak kuat tak?

A~ said...

:) meh la lady. mari mari. i sangat suka laut. if u notice dlm i byk bubuh adventure i kat nature esp. laut. ye, memang, masa i kat sana, rasa nak nangis pon ada, kagum saaaangat.
masa i turun dulu tu kami kat bahagian teluk sket, so terlindung from angin & ombak kuat. tapi ombak still kuaaaat sgt & kami tak masuk pegi dekat air coz takut kena sedut masuk laut.. kang gol kang. hahahhaa.. but this place is such a wonder. kena pegi tido sana baru puas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...