... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, January 22, 2011

Happy Birthday my Dearest Brothers

gambar from http://www.myspacegraphicsandanimations.com/myspace-animations-myspace_happy-birthday-graphics.htm

H.A.P.P.Y B.I.R.T.H.D.A.Y


1. H3 on the 20th Jan
2. H2 on the 21st Jan

All the very best in life, semoga hidup diberkatiNYA. Jangan lupakan kami bila dah berjaya. And alwiz remember that we alwiz love both of you to bits.


Diorang dua ni bukan kembar. Jaaaauh skali. Umur beza 7 tahun. Sorang kat Malaysia, sorang kat Manchester. Rupa & style sangat lain, perangai pon lain-lain skali. Tapi diorang sama-sama hensem & they share a birthday month & dua-dua adik kesayangan aku. Hopefully sama-sama berjaya dalam hidup dalam bidang masing-masing.


Cam tu la aku busy manjang sampai tak sempat nak buat entry khas utk dua-dua orang adik aku nih. Sedih tol. Sorry sangat2 cant be there with u guys on ur special day. Sedih la tak dapat be there with my family for their special occasions. I hope I can be there di saat-saat muram mereka if I cant be there with them on their saat-saat ceria. Susah jadi org jauh gini... ketinggalan, kehilangan...

gambar from http://www.background-wallpapers.com/holidays-wallpapers/christmas/christmas-present_2.html

2 comments:

Lady of Leisure said...

hehe same lah birthdaqy dengan i.. i pun 21st january jugak.. :)
anyway, happy birthday to yr bro, moga sentiasa diberkati ALlah hendaknya.. :)

A~ said...

waaah ye ke? u pon 27 ke now? kembar lah!!!
HAAAPPPY BIRTHDAAAYYYY, LADY!!!
semoga panjang umur & murah rezeki. happy alwiz. hugs & kisses to u?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...