... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, January 01, 2011

Buku baru 2011.. waaalllaaaa!!

Macam gempak sangat je tahun baru aku nih. Heheheh. Saja je, mabuk kopi kot dah tengah hari ni.

Malam tadi pegi tgk family fireworks kat city. Weather tak best, panas gilaaaa! Then cool change just before the fireworks started. Ada 2 tpt, 1 kat Docklands, 1 kat park near MCG. We went to the one near MCG. Patut pegi kat Docklands coz boleh meet up dgn Ly. & family & some other frens. Anyways, quite disappointing jugak but at least it was better than last year's one. Last yr hujan. Takpe, nanti aku pegi Moomba festival plak. Hopefully tak kerja time tu. Amiiinn!!!

Takde la nak tulis buku baru for 2011. Aku guna buku yg sama utk 2010 boleh tak. Some of the azams for 2010 are ongoing ones, so takleh stop lepas 2010 abis. So aku carry on je lah. Plus aku berazam setiap hari aku bangun tido, setiap minggu, setiap bulan. End of 2011 nanti aku will look back if I've mangaged to maintain these resolutions yg dah achieve in 2010. Ok la tu.

Remind me of updating on my family's holiday here.

Ok all.
Selamat menyambut tahun 2011 :)
(Wah today is 1-1-11.. menarik eh?)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...