... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, December 12, 2010

Happy Birthday Hubby Tersayang

Happy Birthday Love!!!

(gambar from Google)
Kalau ikut waktu Aussie it will be arvo nanti baru boleh celebrate kelahiran seorang jejaka gagah kacak berani. Tapi pasal dia lahir di Scotland nun, kita celebrate pukul 2 pagi waktu Aussie (bersamaan dgn 3 petang waktu Scotland) ye? Hahahahhaa.. celebrate pagi2 buta Isnin tu pas tu terus Subuh skali. Cun gitu!
Tak sempat nak edit bagai coz aku pon dah bgn lambat to go to work. Tak best langsung kena pegi kerja on the day of orang tersayang. Mine? Tak kisah.
Malam nanti aku edit kasi entry ni cantik gila. In the meantime kasi hubby tersayang sleep in kejap.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Updated.

Kata-kata cinta to my dear hubby takleh tayang kat sini =P Rahsia rumahtangga.. hehehehehhehe..

Came back from hospital, one of my worse shift to my self-esteem ever in my career, aku ajak hubby gi have munchies kat Pancake Parlour at Chadstone Shopping Complex. Ye la, kat Melbourne ni mana je yg bukak late other than bar & kelab malam ronggeng. Pegi je the shopping mall yg 10minit jalan kaki tu, tapi kami tak jalan kaki lah. Dah malam around 9++. Yg bukak kat situ hanyalah Pancake Parlour selain dp Coles & Woolworth.

Birthday boy tengah main internet while waiting for the food
Potato chips
Pancake, salad, baramandi with lemon butter
All in all aku takkan recommend nak makan dinner sini coz the only food yg kami boleh makan are the food yg tak sedap di tekak. Utk dessert boleh la kot or utk emergency mcm ni. Kalau kat KL nun boleh go out pekena teh tarik & nasi lemak kat small mana-mana yg masih bukak kalau aku balik lambat gini.
Esoknye tu baru aku nak masak lebih-lebih sket coz got a day off & kena stay up utk night shift on Tuesday.

4 comments:

TopsyTurvyMum said...

Happy Birthday Saiful!*tolong bagitau*

Wahh..tak sabar nak baca entry jiwang karat dari seorg Doctor hahaha

A~ said...

:P takde entry jiwang karat... rahsia rumahtangga :P
hehehehheee...

Lady of Leisure said...

happy birthday to your husband.. moga murah rezeki, diberikan kesihatan yang baik dan moga semua impian jadi kenyataan.. :)

A~ said...

Thanks lady :) Amiin :X

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...