... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, December 18, 2010

Welcome Abah, Mak, Adik kecik

Awal betul aku bangun hari ni. Kejap lagi mak, abah & adik sampai from KL. Tu la mcm-mcm plan aku for the next week ni. Surprise.. heheheh.. baru now nak tulis kat blog :P

Sambung saki baki kemas semalam. Pagi ni aku just nak kemas apa yg mampu saja. Very much apologize mak, abah & adik aku tak sempat nak kemas all.

Malam tadi sejuk gila. Almost feels like winter. Aku dikejutkan dengan storm. Aiii, cam mana la nak buat laundry, jalan-jalan nih. Tengok weather forecast jap. Uhuk, terbatuk aku tengok the temperature. Sejuknye, kesian la family aku datang sini sejuk + cuaca buruk.
Ok lah. Nak go have light breakie then siap-siap gi amik diorang kat Tullamarine Airport. Hopefully diorang selamat sampai ke bumi Melbourne ni & aku pon selamat sampai kat airport nak amik diorang. Amin. Tak cukup tido malam tadi.

Nanti sambung. Tak sabar nak jumpa diorang dah ni. :')

4 comments:

Nur said...

owh..besnya....enjoy the days

lemongrass said...

Eeeehhhh, best nya keluarga nak datang!!!!
You nak bawak jalan ke mana?
I heard kat Melbourne storm gilers hari tu. If only some of the cold weather n rain boleh singgah Perth sekejap for 1 day or two, alangkah bagusnya because we really need the rain :-).
Have fun with your family!

Lady of Leisure said...

wah bestnya mesti tengah bergumbira dengan family ni kan.. enjoy dear... :)

A~ said...

Nur, seronok when they r here, now diorang dah balik semula :'(

LG, yeah, storms in the beginning of their holidays here then better weather. but now diorang dah balik semula ke kL. sedih :'(

Lady, yeah, seronok bergumbira dgn family. now sedih diornag dah balik semula kL :'(

I feel sooooooo alone :'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...