... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, December 05, 2010

Happy XXth Birthday, Mak

Today is my mum's birthday.
Called Malaysia when I got home from work this a.m. tapi takde org angkat, tadi baru dapat cakap dengan my mum bila bangun tido petang tadi, dia cakap dia tengah solat Subuh. Yeah, I thot so, coz masa sampai rumah pagi tadi it was ~9++am, which means it was only ~6++am in M'sia.

Too bad I could not be there to celebrate, bukan la nak buat party ke apa (tapi kalau ada joget joget ronggeng jap pon best kan, mak? =P hahahahhahaha), but kalau boleh celebrate by just a good family dinner either eat out or aku yg masak (fuiiihh... mulia banget cita-cita nak masak sempena birthday mak).

So this is my simple but all means, my wish to my beloved mum, who is now in KL :'( jauh nun (but alwiz dekat di hati).

HAPPY XXth BIRTHDAY, MAK
Thanks for all the things you have done for me & the family,
Semoga panjang umur & murah rezeki alwiz,
Semoga hidup diberkatiNYA alwiz,
Mintak maaf salah silap,
Akhir kata, LOVE you alwiz.


From your beloved anak
(yang perasan) dara sunti. MUUAAHHHSSS.

(gambar tribute to Google)

6 comments:

Nur said...

sedih kan...
nak clebrate tp jauh..kol je yg mampu...

mamacomel said...

no problem..lagi 2 minggu kita celebrate..yes..mak boleh duduk ajeeeeeeeee..tq

Mimiey.. (^-^) said...

hi....sori, i baru balik from my convocation day. baru tgk cbox... u requested pajeri nenas kan tapi mine punya mmg xde kt dlm blog tu... sbb dh lama xbuat,hehheheh.... tapi i dh try cari resepi pajeri nenas tu kat dlm blog yg i slalu buat rujukan...
u leh choose mane2 lah...


http://hanamemories.blogspot.com/2009/06/pajeri-terung.html

http://hazila.blogspot.com/2010/11/pajeri-nenas.html

http://ilhamdapur.blogspot.com/2010/06/pajeri-nenas.html

anyway, happy birthday to ur mom!!!!

kekwa22 said...

hepi birthday to yr mum

semoga your mum di panjangkan umur dan di beri kesihatan yang baik berpanjangan...

Lady of Leisure said...

hi dear.. happy birthday to your mom.. i doakan moga yr mom diberikan kesihatan yang baik, dan kebahagiaan yang berkekalan..
jauh di mata tapi dekat di hati insyaAllah.. :)

A~ said...

Thanks all for the wishes to my mum.

Nur, yeah, sedih sangat :( i setiap hari terfikir, i kat sini sibuk2 selamatkan nyawa org.. memang la murni, but wat about my family :(

Mak nak merasa ke ana masak? hahaha.. sure abah tak makan punye lah.

Mimiey, thanks for the urls. nanti i try i bubuh gambar sekali. (cita-cita besar kan i ni?)

kekwa22, thanks for ur wish.

lady, thanks for ur wish,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...