... nukilan seorang perantau...

Detik Demi Detik...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Peluang korang nak berbakti kat aku =P

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, December 26, 2010

Sudah pulang :'(

:'( sedih pagi tadi dah hantar abah, mak & adik ke airport for their flight back to KL. It was such a short sweet break here in Melbourne, rasa tooo quick masa berlalu, not enuf :'(

And suddenly reality hits, and my chest & head hurt :'(

'Til next time, bila dah hilang homesick ni baru aku sambung memblog. I kno its been a while since I posted something but buat masa ni, like alwiz, this is my sulking time.. lucky ada lagi 1 week of annual leave, good time to sulk & recuperate & hopefully stand back up on my feet :'(

:'(

Alhamdulillah, a few hours ago dapat msg that mereka dah sampai di KL tadi dengan selamat.

2 comments:

Lady of Leisure said...

huhu sabar dear.. i know how u feel, kalau my parents datang sini for few days i rasa happy giler, siap bangun awal nak borak dengan dorang.. tapi once dorang balik, i masuk bilik yang dorang tido tu rasa sunyi and kehilangan sangat.. :(
what i do is, i ll keep myself busy.. tu jer caranya.. takpe dear, nanti yr parents boleh datang visit lagi k.. do take care..

A~ said...

thanks lady. i pon slalu masuk bilik diorang tu. hopefully insyaAllah i balik m'sia or diorang visit i lagi. :'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...